مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین قولنامه ای

با سلام ، بنده یک سال پیش از یک نفر ماشین قولنامه ای خریدم، البته قولنامه دستی نوشته شد و فقط امضا شد و دو نفر شاهد یکی دوست خودش یکی دوست بنده بود ، خلاصه یه رنو پی کی خریدم و ابراز نمود صاحب سند اصلی رو میاره که سند بزنه، الان یک سال گذشته و من مدارک ماشین به غیر سند دست خودمه، ضمنا پول هایی که براش واریز کردم هم رسیدهاشو دارم، الان بعد از یک سال چند روز پیش در محلمون پلاک های ماشینم رو دزدیدن، من به 110 زنگ زدم و گزارش پر کردن و گزارش 110 رو به دفتر قضایی بردم و شکایت رو ثبت کردم و وقتی به کلانتری محل مراجعه کردم که در دفتر قضایی شکایت کردم و شما هم پلاک رو بزارید تو لیست سیاه یا پیگیر باشید گفتند فقط صاحب سند یا اگه وکالت دارید میتونید بدید تا پیگیری کنیم و در غیر این صورت قولنامه مورد قبول نیست و هیچ پیگیری هم انجام نمیدیم ، خلاصه اون طرف اصلی هم هی امروز و فردا میکنه اما مطمئنم نمیاد سند بزنه و فقط الکی حرف میزنه ، الان ماشین پلاک نداره و به همین خاطر نمیتونم تکونش بدم ، طرفم نمیاد سند بزنه که حداقل برم واسه خودم سند بگیرم و پلاک بزنم ، الان تکلیف من چیه ، من باید از کسی که ماشین رو قولنامه ای خریدم فروش به مال غیر شکایت کنم؟ یا نه از جفتشون التزام به تنظیم سند شکایت کنم؟ یا ... ؟

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام وقت بخیر بهتره در این فرض الزام به تنظیم رو پیگیری کنید