مشاوره حقوقی رایگان - اختصاص حق فوق العاده شغل

باسلام
کارمند دانشگاه آزاد هستم با مدرک فوق لیسانس به عنوان نگهبان در حال خدمتم. فوق العاده شغلم نیز با احتساب 18 سال تجربه محاسبه می شده ولی متاسفانه از اسفند گذشته با توجه به جایگاه شغلی منظور نمودند لذا با توجه به کسر 700هزار تومان ماهیانه از حقوقم خواهشمندم راهنمایی لازم جهت پیگیری بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" متأسفم برای وضعیت حادث شده موجود که با دارا بودن مدرک فارغ التحصیلی کارشناسی ارشد بدلیل تأمین معیشت خود و خانواده مجبور به اشتغال به کار در حرفه ای شده اید که شرایط احراز مدرک تحصیلی آن پایان دوره ابتدایی است ! به واحد کارگزینی یا اداری محل خدمت مراجعه نموده و کسب تکلیف نمائید . موضوع خواسته شما در صورت قانونی بودن ، ارزش خطر پذیری همچون اخراج از کار بابت طرح شکایت در مراجع ذیصلاح قانونی را ندارد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ضمن‌ قدردانی از همتتان به واسطه از خودگرشتگی در راه اعتلای خانواده خود با این مدرک
توصیه می کنم این کار را نکنید