مشاوره حقوقی رایگان - تعیین نشدن زمان تحویل ملک

سلام خسته نباشین من یک سال پیش ملکی خریدم و قرار شد تا یه هفته پولشو جور کنم بریزم و بعد از یک هفته پول واریز کردم بعد آمدم بنگاه بنگاه‌دار پشت قول نامه زمان تحویل پشت نویسی کرد چون صاحب خونه نبود اون موقع امضا صاحب خونه نیست ولی شاهدین معامله حضور داشتن الان از زمان تحویل میگذره و خونه کاملا تکمیل نکرده و صاحب خانه آمد تحویل بده و مابقی پولشو بدیم من هم ندادیم الان صاحب خانه ک خونه رو ازش خریدیم گفته تا پول را واریز نکنی تحویل نمیدم آیا راهی هست ک پیگیری کنم

پاسخ ها :

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام، سند خرید را حضورا به وکیل نشان دهید و مشورت از همکاران بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بستگی به شرایط قرارداد شما دارد.با دانستن اطلاعات قرارداد امکان ارائه راهکار وجود دارد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

چک تضمین شده بانکی بگیرید و پرداخت و تحویل منزل را همزمان انجام دهید