مشاوره حقوقی رایگان - پرونده به شعبه اجرای احکام صادر شد یعنی چه

در یک دادگاه از شخصی شکایت که در نهایت به پرداخت 32 میلیون و یک سال زندان محکوم شده است و الان پیامی مبنی بر ارجاع پرونده به شعبه یک اجرای احکام برای من در سیستم قضایی درج شده
در اینمورد من باید چه بکنم و حضور من در اون شعبه جهت اقدام خاصی لازم هست و همچنین تا دریافت حق و حقوقم چقدر طول میکشه؟
.. متهم در زندان است ..

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

یعنی پرونده به اجرای احکام رفته و شما باید به آنجا مراجعه نمایید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام به اجرای احکام مراجعه و اعمال ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی را در پرونده ثبت کنید که پس از تحمل حبس برای رد مال در زندان بماند.