مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنده به جرم تخریب

حدود یکسال پیش قطعه زمینی که به دو برادر ارث رسیده و تقسیم کرده اند از یکی از برادران خریداری کردم (زمین روستایی است و داخل بافت) و به برادر دیگر با توجه به اینکه زمین راه عبور نداشت توافق ضمنی کردیم که جاده ای بسازم و هزینه ها را نصف کنیم (من زمین را با راه عبور از برادر اول خریده بودم که اون راه بسته شده بود) ولی متاسفانه نوشته ای رد و بدل نشد. پس از مدتی متوجه شدم زمین به شخص دیگری فروخته شده است که از صاحب زمین یعنی برادر اول شکایت کردم که به یکسال زندان و پرداخت 32 میلیون به من محکوم شد. ولی برادر دوم (زمین همسایه) به علت اینکه من رضایت ندادم از من شکایت کرد به جرم تخریب که در بنا به حکم دادیار به علت اینکه 1.برگه حکم برادرش 2.دو عدد شاهد مبنی بر اینکه در محل رضایت خود را مبنی بر ساخت جاده اعلام کرده بود 3.از زمان ساخت جاده هشت ماه گذشته بود و سپس شکایت کرده 4. اینکه در طول این مدت حداقل سه مرتبه در محل حاضر بوده 5. الان به خاطر تحت فشار قرار دادن من شکایت کرده
حکم منع تعقیب برای من صادر شده و مجددا اعتراض کرده
سئوال; 1. پرونده به کجا ارجاع میشه 2; ایا مجددا من احضار میشم 3; چند درصد امکان داره من محکوم بشم با توجه به اینکه زمین حصار و دیدوار هم نداشته و من حدود 20 میلیون برای جاده خرج کردم)
4. ایا با توجه به هزینه و شاهد ها و اینکه زمین راه عبوری دیگری ندارد و با توجه به حق ارتفاق اگر من شکایت کنم حق راه به من داده میشود و ایا این شکایت باید مجزا مطرح بشود یا در همین دادگاه قابل طرح است

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بهتر هست یک وکیل دادگستری مجرب جهت رفع اتهامات بهمراه داشته باشید