مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه معوقات ایثارگران

باسلام بنده درحال حاضر چندماه است که مشمول ماده 38 هستم وحقوق میگیرم ازساتا سوالم اینه که بسیاری ازدوستان چندین ساله حقوق میگیرند ایابنده میتونم شکایت کنم دیوان برای معوقات سالهای قبل .پروسه شکایت ازکی وکجا وبه چه شکل باشه ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید اگر به نتیجه نرسید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای درخواست شکایت می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید