مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کامل مزد کارگر

سلام خسته نباشید بنده 2سال نزد کاشیکاری کارگر بودم کاشیکاری مزد بنده. حقیر را از بقیه کارگران 100هزار روزانه کم داده ازشما وکیل محترم خواهشمندم راهنمایی کنی؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
چنانچه از طریق اتحادیه راه به جایی نبرده اید از طریق اداره کار اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق توافق و قانون کار اگر دستمزد شما کمتر پرداخت شده باشد می توانید طرح دعوا کنید و دستمزد خود را مطالبه کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بااستناد به مدارک واحراز رابطه کارگر وکارفرما از طریق اداره کار اقدام کنید درغیر اینصورت بااستناد به شهادت شهود و...دادخواست مطالبه وجه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قراردادی دارید و یا شاهد میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اداره کار موضوع را پیگیری و شکایت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع با احراز رابطه ی کارگر و کارفرما از طریق اداره کار قابل پیگیریست.
اگر در اداره کار به نتیجه نرسیدید و شاهدی در این خصوص دارید میتوانید از طریق دادگاه دادخواست مطالبه وجه دهید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

یک وکیل :

حق و حقوق شما از طریق اداره کار قابل مطالبه است

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
از طریق اداره کار پیگیری کنید اگر نتیجه نداد دادخواست مطالبه وجه بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مطابق قانون کار کارفرما نمی‌توانید چیزی پایین تر از حقوق و مزایای قانونی برای کارگر در نظر بگیرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

علت را ابتدا از كارفرما جويا شده و تماس فرماييد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است بدوا در سامانه جامع کار ثبت نام و شکایت کنید و شکایت را از طریق اداره کار پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره کار قابل پیگیریست.
اگر در اداره کار به نتیجه نرسیدید و قرارداد و شاهدی در این خصوص دارید میتوانید از طریق دادگاه دادخواست مطالبه وجه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هم میتوانید در اداره کار حقوق خود را مطالبه کنید و هم در دادگاههای عمومی بسته به شرایط میتوانید اقدام کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر توافقی در میان بوده دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اگه مطالبه به حقی دارید دادخواست مطالبه وجه( اجرت کار) بدهید و یا اداره کار شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال مبهم اسا ممکن است شرایط کاری آنها با شما متفاوت بوده باشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

به اداره کار شکایت نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا از طریق اداره کار و اثبات رابطه کارگر و کارفرمایی تقاضای حقوق و مزایا نمایید و در صورت عدم اثبات دادخواست مطالبه وجه در دادگاه ثبت نمایید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

از طريق اداره كار پيگيري نماييد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

به اداره هیات کار مراجعه و شکایت خویش را مطرح نمایید.