مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من روز یکم مهر نود و هفت تصادف کردم. پزشک قانونی 6 ماه طول درمان بهم داد و حالا 12 درصد دیه کامل برام زده. میخواستم بدونم که :
آیا دیه من در روز ماههای حرام محاسبه میشود یا خیر ؟
آیا طول درمان هم برام محاسبه میشه در موقع پرداخت دیه یا اینکه باید برای دریافت طول درمان به شورای حل اختلاف مراجعه کنم ؟

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

دیه مه حرام فقط مربوط به فوت میشه نه جراحات،و فقط دیه پرداخت میشود

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.طول درمان تاثیری درمقدار درصد دیه ندارد.باید درزمان اعلام شده درپزشک قانونی حاضرشویدتاپزشکی قانونی پس ازبررسی, نظرقطعی را اعلام نماید.