مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک در صورت پرداخت قسمتی از وجه چک

سلام من دوسال پیش سه فقره چک دادم به بنگاهی برای ماشین اقساطی چک اول رو نتونستم پاس کنم تلفنی باهم قرار کردیم هفته ای 10تا15تومن پول واریز کنم دستی بدهم الان از سه فقره چک35تومن مونده هرچی میگم سند بزن به نام 35تومنم بدم ایشان چک هارو برگه کرده واجرا گذاشته ومیگه باید 200میلیون بدی جای 35تومن تا چک هارو بدم وسند ماشین به نام بزنم چی کار باید انجام بدم مبلغ سه فقره چک 126میلیون بوده که 35تومنش مونده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما الباقی موارد را پرداخت نمایید و دادخواست الزام بدهید