مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام مواد مخدر

با سلام از بنده 6گرم شيشه بالبافه و3گرم شیره و7گرم سوخته ویک عدد حقه وافور کشف کردند.
جریان از این قرار بود که بنده به سمت قزوین برای کار کردن،درحال رانندگی بودم که به علت بارندگی ولغزش جاده نیسان جلویی بنده با بار انارچپ کرد ومن ویک راننده نیسان دیگر توقف کرده‌ وجان ایشان را نجات دادیم سپس من به سمت ماشینم حرکت کردم وبعداز نشستن پشت فرمان وقبل از حرکت نیروی انتظامی به سمت من آمد و6گرم شيشه را در صندلی عقب من پیدا کرد ومن رو به کلانتری بردند وحقه وشیره و سوخته را از صندوق عقب من کشف کردند که من اظهار بی اطلاعي کردم دادگاه اول این حکم را برای من صادر کرد.
استعمال مواد مخدر از نوع تریاک.اخفاع آلات تهیه وتولید ومصرف مواد(یک عدد حقه وافور)ونگهداری 6گرم شيشه و3گرم شیره و7گرم سوخته هرسه با لبافه
حکم بنده چیست وچگونه دفاعیه تنظیم کنم‌.با تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم جزای نقدی و شلاق استت جهت تنظیم دفاعیه از طریق سایت تماس بگیرید

مهدی امانی

جناب آقای مهدی امانی :

با سلام
در خصوص 7 گرم سوخته تا 6 میلیون تومان جزای نقدی و تا 50 ضربه شلاق، در خصوص نگهداری 3 گرم شیره تا 5 میلیون تومان جزای نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق، در خصوص 6 گرم شیشه به حبس بین 5 تا 8 سال و جزای نقدی معادل بیست میلیون تا پنجاه و پنج میلیون تومان محکوم میشوید.
نتیجتا با توجه به نوع کشف مواد از ماشین شما توصیه می‌شود در این خصوص با وکیل حوزه مواد مخدر مشورت کنید.