مشاوره حقوقی رایگان - گروه تلگرام

سلام یه گروه توی تلگرام هست که میگن از طرف بانک مرکزی تشکیل شده است وبدون ضامن که از مبالغ بالا برخورداره اولش گفتن عکس کارت ملی ،شماره شبا وعکس شناسنامه بفرس بعد از اون گفت مبلغ یه تومن واریز کن من واریز کردم وبعد از یه روز رسید انتقال وجه رو برام فرستاد رفتم بانک پیگیری کردم گفت همچین پولی کم نشده از حساب طرف زنگ زد گفت پنج میلیون دیگه واریز کن تا تاییدیه وام انجام بشه وجالب اینکه کلیپ رضایت زیادی از مردمی که پول براشون واریز شده میذارن من دیگه پولی واریز نکردم بنظرتون کلاهبرداریه یه اینکه نمیتونن سو استفاده از عکس کارت ملی یا شناسنامه یا شماره شبام بکنن لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بانک مرکزی گروه تلگرامی ندارداقدامی انجام ندهید یا ابتدا به بانک مراجعه کنید سوال کنید