مشاوره حقوقی رایگان - مجازات ضرب وجرح

با سلام حدودا هفت ماه پیش دو شخص از همسایگانمان من را مورد ضرب و جرح عامدانه قرار دادند که پلیس حضور یافت وصورتجلسه کرد در که در پرونده ام به جزضَرب و جرح تهدید و توهین هم ضمیمه گردیده است ولی من پیگیر پرونده نشدم چون فقط پل بینی ام شکست بدون فساد والتیام خواستم بدونم آیا آن دو ضارب که دارای سابقه کیفری میباشند باید به دولت جریمه بدهند یا نه در نامه پزشکی قانونی ذکر شده ضربات با جسم سنگین به صورتم خورده ام در ثنای من پرونده مختومه شده است من به دلایل شرعی و به گفته مادرم که از مقربان خداوند است صلاح ندید که پول دیه وارد زندگی مان شود البته دیه کمی به من تعلق میگرفت خواستم بدونم آنها بدلیل توهین و تهدید در معابر جریمه میشوندیا خیر من آنها را بخدا واگذار کردم وآیا احتیاج به رضایت من دارند یا خیر ولی پرونده مختومه شده است در ثنای بنده ملاحضه کردم روند پیگیری را

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

با توجه به مختومه شدن پرونده ، جریمه نخواهند شد .....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر توهین جرم شخصی می‌باشد بعضی از جرایم قابلیت عمومی را ندارند