مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله اطلس اتومات

سلام خسته نباشید وقت بخیر
حواله ی ماشین اطلس اتومات رو دو ماه قبل با قول نامه بازاری بستیم و چند روز قبل پیامک تکمیل وجه اومد توپیامک. نوشته شده بود حواله اطلس . بعد از واریز وجه به من اعلام کرد شرکت سایپا قانون درستی ندارد و شاید حواله اطلس g تحویل بدن و قسمتی رو به قول نامه دستی اضافه کردیم (به صورت کلی : در صورت تحویل خودرو اطلس g فروشنده مبلغ 10 میلیون عودت داره میشود ) و من بعد یک هفته فهمیدم ماشین اطلس g هست ولی من کلا اطلس اتومات نسخه فول آپشن میخواستم بدونم اگه سفته هارو به اجرا بزارم ایشون می‌تونه ادعایی کنه و دادگاه به ایشون رای بده یا نه

پاسخ ها :

خرید حواله خورو سفته ضمانت حواله خودرو حواله خودرو سفته خودرو