مشاوره حقوقی رایگان - خراب کردن ماشین توسط تعمیرکار

سلام دیروز خودرو 206بردم برای فیلر زدن پیش تعمیرکار موقع باز کردن سرسیلندر یکی از پیچ های سرسیلندر به طور کامل باز نشده بود به سرسیلندر ضربه زد سیلندر از جای پیچ و بدنه خود سیلندر شکست حالا برداشته با چسب همون قسمت چسب زده باید چکار کنم ایا میتونم ادعای خسارت کنم اون مکان دوربین هم داشت ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تأمین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به تعزیرات وزارت صمت و اتحاد صنف مذکور و از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید تا از اینگونه موارد جلوگیری و خسارت شما جبران شود