مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت پس از فوت

سلام
پدر مرحوم بنده 21 سال پیش ملکی را بصورت وکالتی خریداری نموده.
حالا بعد از اینکه پدر وفات کردن رفتیم دنبال کارای انتقال سند.
کسی که ملک به نام ایشون بوده هم وفات کردن.
ضمنا هم در انحصار وراثت ما و هم در انحصار وراثت صاحب سند این ملک نیامده (بخاطر وکالتی بودن)
سوال اینجاست آیا امکان داره ورثه صاحب سند برای این ملک ادعای مالکیت بکنن!؟
وکالتی که پدر بنده داشته وکالت فروش بوده که از نفر سوم بعد از صاحب سند گرفته. (یعنی بعد از صاحب سند این ملک سه دست بصورت وکالتی فروش رفته)

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پدرتان مبایعه نامه دارد مشکلی نیست و الزام وراث مالک اولیه که سند به نام وی است مبنی بر الزام به تنظیم سند را می توانید از دادگاه بخواهید