مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

با سلام و خسته نباشید, ضلع غربی ملک مسکونی بنده مشرف به کوچه بن باز با عرض 3متر و طول 40متر می باشد با عنایت به اینکه همسایه بنده در ضلع غربی ساختمان بنده حدود 2سال پیش با همکاری شهرداری قصد خرید کوچه از شهرداری و الحاق آن به ملک خود را داشت حتی اقدام به دیوارچینی در دو طرف کوچه و مسدود نمودن آن کرده بود که با شکایت بنده و چند تن از همسایگان مجاور ملک اینجانب علیه همسایه ای که کوچه را مسدود نموده بود رای محکومیت ایشان مبنی بر ممانعت از حق به نفع ما صادر و با اجرای حکم قضایی کوچه بازگشایی شد در حالی که از کوچه مزبور انشعاب آب تلفن تعدادی از اهالی عبور نموده, در حین مراجعه مامورین اداره مخابرات برای رفع ایرادات ارتباطات تلفنی همسایگان, همسایه محکوم شده مانع از اجرای عملیاتهای مامورین اداره مخابرات و خدمات دهی آنان به بنده می شود سوال بنده این است با چه عنوانی می توانم علیه نامبرده شکایت کنم آیا باید کیفری شکایت کنم یا حقوقی؟ ممنون

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام
چنانچه ان پرونده مختومه شده میبایست شکایت مجدد کیفری نموده و حتما به سابقه قبلی اشاره شود