مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل اجبار به سقط جنین

سلام وقت بخیر
یه سوال حقوقی داشتم
بنده تقریبا دو سال پیش با آقایی در ارتباط بودم و به صورت ناخواسته باردار شدم
چون مریضی تنبلی تخمدان داشتم متوجه بارداری خود نشدم تا 4 ماه و چون ارتباط ما طوری نبود که بتونیم بچه رو نگه داریم و آقا هم متاهل بود، منو ر وادار کرد به صورت غیر قانونی بچه 5 ماهه خودم رو توسط ماما سقط کنم
بعد از اون ماجرا من درگیر مریضی روحی روانی شدیدی شدم اخه من بچه ام رو دوست داشتم
اما به خاطر این که آقا زیر با نمیرفت و خودم شرایط نگهداری رو نداشتم مجبور شدم سقط کنم.
در حال حاضر سوال من اینه من امکان شکایت از اون آقا رو دارم ؟ باتوجه به اینکه دوسال گذشته
چون خودم با کشتن فرزندم کنار نیومدم مریض روحی شدم.خواستم مراحل قانونی رو بهم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

خیر چون به اتفاق اقدام به سقط کردید کاری نمیشه کرد