مشاوره حقوقی رایگان - ادعای شکستگی در اثر تصادف

سلام بنده با آقایی در جاده فشم درگیر شدیم که هر دو آسیب دیدیم طرف،بنده اون موقع مشکلی نداشت ولی بعدا از من شکایت کردند و نامه پزشک قانونی داشتند که کمی از ناحیه صورت کبودی داشته و بینی او خراش ایجاد شده . اما در روز دادگاه بعد از سه ماه گفت که استخوان صورتش شکسته شده و گفت هم در بیمارستان شهدای تجریش بوده و هم در بیمارستان فارابی و نامه از دادگاه گرفت که مدارک شکستگی صورت را بیاورد آیا اگر ایشان صورتش شکسته شده بوده اولین مشکل بزرگ او میشود با مراجعه اول به پزشک قانونی مطرح نمیکرد چطور بعد از سه ماه میگوید و آیا از لحاظ قانونی حرف او قابل قبول است و پزشک قانونی برایش اقدام میکند

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه اینجوری که شما میگین باشه پزشکی قانونی تایید نمی کنه ، اگر تایید کرد به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید