مشاوره حقوقی رایگان - ارائه اجاره نامه صوری برای تمکین

با سلام و احترام
به علت اعتیاد همسرم یک سال هست ک منزل رو ترک کردم(موعد خونه تموم شده و من جهیزیه ام رو اوردم خونه مادرم و زوج الان خونه ای نداره)وکیل همسرم برای الزام من به تمکین اجاره نامه ای رو به دادگاه تسلیم کردن که اماده ی زندگی هم از لحاظ مکان هم اسباب البیت هست.رای دادگاه من رو محکوم به تمکین کرده منوط به تایید مددکاری بر صحت موضوع. از این دادخواست 2ماه میگذره اما از طرف دادگاه مددکاری نرفته بارها سر زدم مدیردفتر گفتن که باید خواهان درخواست کنه تا مددکار بره! من خودم به ادرسی ک در اجاره نامه بود رفتم و با پرس و جو از ساکنین اون ساختمون متوجه شدم ک خونه ای که مورد ادعا هست سالهاست ک در رهن مستاجرین دیگر هست و با تبانی بین همسرم و متصدی املاک(همشهری و آشنا هستند باهم) به دروغ اجاره نامه صوری نوشتن و طبق اون اجاره نامه از برج 6 امسال همسر من اون خونه رو رهن کرده و تنها یک شاهد ک مادر همسرم هست امضا کرده این سند رو .متصدی املاک موجر و همسر من به عنوان مستاجر قید شدن توی اجاره نامه،متصدی املاک موجر همون ملک هست این درحالیست که سالهاست افراد دیگر توی اون خونه هستند. من تحت عنوان جعل سند از همسرم و متصدی املاک شکایت کردم. ایا شکایت من با موضوع جعل سند و استفاده از سند مجعول مسموع هست؟ ایا من میتونم از دادسرا درخواست بازدید از اون خونه رو داشته باشم؟(کاری ک باید مددکاری انجام میداد) و آیا وکیل همسرم میتونه از من تحت عنوان تهمت و یا افترا شکایت کنه و مدعی بشه که اون خونه از زمانی ک نظریه مددکاری بیاد آماده ی استفاده هست؟ ممنون از حوصله شما

پاسخ ها :

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام، درمورد شکایت کیفریتون باید عرض کنم این موضوع وجه کیفری ندارد و انعقاد قرارداد به نحو صوری صرفا حقوقیست و... اما در مورد اهمال مددکار از حضور و شناسایی اگر شما دادخواست مطالبه نفقه و دعوای تقابل مطرح کردید که عالی و گرنه سریعا به طرفیت همسرتون و همون شعبه طرح کنید و قاضی رو راضی کنید رای نفقه را صادر کند و لایحه ای نیز با عنوان تمکین خودتون و رضایت به تمکین و وقفه دو ماه حاصله از بابت عدم حضور مددکار به دادگاه بزنید و بخواید سریعا این موضوع رو دستور بدهند و مددکار حاضر بشود، و بدانید که اگر دادخواست مطالبه نفقه داده باشید و از اجراییات نیز اجرایش را خواسته باشید این وقفه به نفع شماست زیرا بعد از شش ماه حق طلاق بدون بخشش مهریه خواهید داشت و..... علی ایحال دم منزل اعلامی بروید و تماس بگیرید 110 و بگید و به مامور بگید همسرم این ملک رو بعنوان منزل مشترک تعیین کرده و الان اومده تمکین کنم اما متصرف کس دیگست لطف کنید حضور منرو و متصرفین ملک رو گزارش بنویسید و.... نام مامور، درجه، ساعت و روز گزارش رو یادداشت کنید و آدرسی کلانتری محل رو و بعد از شعبه دادگاه با لایحه بخواید گزارش مامور رو از کلانتری مطالبه کنند و خدعه همسرتون رو باطل کنید. موفق باشید. بازهم اگر نیاز به مشاوره تلفنی بود بنده از طریق سایت در خدمتم.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.