مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر و هیات مدیره قبلی ساختمان

با سلام،بنده در مجتمع مسکونی 240واحدی ساکن هستم واز خرداد1402 عضو هیات مدیره ساختمان شدم.علیرغم اخطار کتبی وشفاهی وبرگزاری چند جلسه به مدیر وهیات مدیره سابق مجتمع تا کنون از ارائه بیلان عملکرد،صورتحساب بانکی و اسناد ومدارک درآمدی وهزینه ای و تحویل اموال در اختیار در زمان تصدی مسئولیت( آبان 1399 تا خرداد1402) امتناع نموده اند.چطور اظهارنامه بفرستم وبا چه عنوانی.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دا‌دخواست بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی  دادخواست مطالبه وجه بدهید