مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شرکت انحلال یا تغییرات در شرکت

با سلام
سال 1390 در یک شرکت بصورت فرمالیته سمت مدیر عاملی گرفتم و یک وکالت بلاعزل کاری به یکی از اعضای خانواده ی صاحبان اصلی شرکت دادم (برا انجام امور شرکت از قبیل تغییرات و....)
این تغییرات در روزنامه اگهی نشده !!!!
در سال 92 یک شرکت برای خودم ثبت کردم سمت ریس هیت مدیره دارم
در سامانه استعلام شرکتها برای شرکتی که فرمالیته مدیر عامل هستم هیچ اسمی از من نمی اورد
اگر در شرکت خودم تغییر سمت به مدیر عاملی بدهم از لحاظ قانونی دچار تخلف شده ام ؟
بخاطر عدم همکاری و عدم تشکیل جلسه مجمع عمومی از طریق مراجع قضایی 2بار اقدام کردم به نتیجه ای نرسیدم یکبار با موضوع استرداد مدارک و اسناد یک بار هم با موضوع انحلال شرکت
رای دادخواستم با توجه به ماده 24 اساسنامه ی شرکت( که در مباحث مورد اختلاف هیت داوری تصمیم گیری خواهد نمود ) صادر شد.
در صورت ادامه ی این روال و عدم حضور وهمکاری اعضا هیات مدیره جهت انجام تغییرات و خروج از شرکت چه اقداماتی میتوانم انجام دهم ؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست انحلال شرکت را بدهین به ثبت شرکتها

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق اداره ثبت شرکت‌ها درخواست انحلال را طی صورتجلسه داشته باشید