مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت توسط پلیس فتا

سلام
بنده تقریبا یه هفته پیش از طرف کسی دو تا 5 میلیون و یک 8 میلیون واریز شد بحساب ملی که با اون خرید ارز دیجیتال کردم و بلافاصله بعد از خرید پلیس فتا حساب بنده رو مسدود کرد از کجا باید بدونم که علت مسدودی چی بوده بابت پول بوده یا خرید؟؟؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بابت هر دو .از حساب افراد دیگر برداشت و در حساب شما واریز میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این پولهایی که به حساب شما واریز شده از حساب دیگران واریز شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به پلیس محترم فتا مراجعه نمایید تا مشخص شود به چه جهت حساب شما مسدود شده است