مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام.آیا ممکن است پدر دختر 21 و 12 ساله خود را به زور به وسیله حضانت نگه دارد و به مادر ندهد؟(دختران هیچ کدام راضی نیستن با پدر خود زندگی کنند)

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

سلام
در خصوص دختر 21 ساله بدلیل قدرت تصمیم گیری عرفی و قانونی تصمیم با خودش است لیکن در خصوص دختر 12ساله به دلیل اینکه مطابق قانون بعد از 7سال حق حضانت با پدر میباشد مادر تنها میتواند تقاضای تعیین زمان برای ملاقات هفتگی را از دادگاه داشته باشد مگر اینکه عدم صلاحیت پدر برای حضانت را اثبات نماید
موفق باشید

فریبا دهقانی

سرکار خانم فریبا دهقانی:

حضانت فرزندان تا هفت سالگی با مادر است. پس از ان تاسن بلوغ با پدر انهم در صورتی که مادر عدم صلاحیت پدر را اثبات نکرده باشد اما پس از بلوغ انتخاب پدر یا مادر با خود فرزندان بالغ میباشد و پدر نمیتواند اجبار کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دختر با سن 21از حضانت خارج شده است