مشاوره حقوقی رایگان - عدم مراجعه محکوم به اجرای احکام

با سلام در تصادف منجر به فوت راننده ای محکوم به پرداخت دیه و جریمه در حق شرکت بیمه شده است سوال اینجاست اگر محکوم به اجرای احکام مراجعه نکند چه میشود؟ تا چه مدت میتواند این کار را ادامه بدهد؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

طرف مقابل میتواند با رائه مدارک به بیمه،دیه را دریافت نماید.و اگر محکوم به جزای نقدی در حق صندوق دولت نشده باشد اتفاق خاصی نمی افتد وگرنه جلب میگردد.