مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از دیه

برادرم یک سال و چهار ماه است که فوت کرده و در جریان این تصادف دخترشان هم سه روز بعد مرگ مغزی و فوت کردند،همسرش مهریه اش200سکه بوده بابت مهریه پدرم سهم ارث خود و مادرم را به اسم ایشان زدند و سهم شراکت از مغازه پارچه فروشی پول ماشین اوراقی و پول بیمه عمر برادرم و دخترش را به او دادیم،در اول گفت اینها را به جای مهریه قبول دارم،اما هیچ دفترخانه ای برای ثبت نیامده،الان که دیه برادرم چون راننده بوده کمتره تقریبا460میلیون و دیه دخترش900میلیون،الان می‌خواد شکایت مهریه بکنند آیا دیه دخترش به او می‌رسد بابت مهریه یا خیر فقط یک سوم و سهمش به او می‌رسد و در صورت شکایت برای مهریه آیا حساب بانکی پدرم که برای حقوق بازنشستگی شأن هست و خانه و زمین زراعیشان توقیف می‌شود یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان توقیف وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در جلسه رسیدگی مهریه بایستی اشاره به پرداخت مهریه در گذشته شود.
لازم به ذکر است که مهریه دینی بر عهده برادر مرحوم شما است و ارتباطی با پدر شما پیدا نخواهد کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما کمی مبهم است برادر شما هر دینی که داشته می‌بایست خود ایشان بپردازد و ابتدا دیون شخص پرداخت شود سپس می‌توان مطالبه نمود