مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از دیه

سلام سال 91 دیه از طریق اجرای احکام بین وارث مرحوم که همسر مرحوم پدر و مادر بوده تقسیم شده حال بعد گذشت سالها همسر مرحوم اون میزان سهم ارثی که پدر و مادر مرحوم بردند همان سال 91رو برای مهریه خودش میخواد مطالبه کنه حالا سوال اینجاست که آیا همسر مرحوم میتونه مازاد بر اون مبلغ رو مطالبه کنه با توجه به اینکه ارزش پول ازبین رفته و اگر هم بتونه بگیره مازاد بر اون مبلغ رو دادگاه بهش حق میده که مازاد بر اون مبلغ رو بگیره ؟؟ نوع مهریه هم سکه تمام بهار آزادی عند المطالبه هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مسافر باشید سوال شما کمی مبهم بیان شده است اما مهریه به نرخ روز قابل مطالبه است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

زوجه می تواند کل مهریه خود را از ترکه متوفی که زوج باشد مطالبه کند اعم از سهم‌الارث یا غیر آن ولی چنانچه اموال متوفی کفاف مهریه را ندهد وراث وی پدر و مادرش ملزم به پرداخت مهریه نیستند..

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر قبل از تقسیم باید مطالبه و توقیف شود نه بعد از تقسیم ارث

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
زوجه می تواند مهریه خودش ر از دیه مطالبه کند چون مهریه طلب ممتاز است ولی نمی تواند پدر و مادر زوج را ملزم به پرداخت کند