مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل

سلام من از رشت سوالی داشتم از شخصی در قبال فروش کالا 19میلیون تومان چک با مدت یک سال گرفتم ولی پاس نشد و برگشت خورد و پس از دوسال کش و قوس اداری و عدم حضور متهم و اعتراض های پی در پی آرای صادره و در نهایت درخواست اعسار محکوم به پرداخت اصل پول و هزینه دادگاه حدود هفتصد هزار تومان و وکیل دو میلیون تومان و حدود یک میلیون سیصد تاخیر تادیه شد، قاضی حکم پرداخت 9میلیون پیش و اقساط 500هزار تومان زد اما پس از سه ماه با حکم جلب 9میلیون تومان گرفته شد و 16ماه از پرداخت قسط بندی گذشته و حتی یک قسط هم پرداخت نکرده و در حال حاضر به استان هرمزگان متواری شده. میخواستم ببینم میتونم درخواست تعدیل بدم چون ارزش پول من الان خیلی پایین اومده و متهم هم از عدم پرداخت سود برده.
چندین بار حکم جلب گرفتم و مدت آن تمام شده
در حال حاضر حکم جلب برای محل سکونت در شهر رستم آباد گیلان را دارم و متهم متواری شده و از مکانش خبر دقیقی وجود ندارد

پاسخ ها :

شهلا اروجی

شهلا اروجی :

سلام
بله مي توانيد