مشاوره حقوقی رایگان - اقساط چک برگشتی

سلام خسته نباشيد محضر تمامي پرسنل و تشكر ويژه از وكلاي محترم
بنده يك چك برگشتي داشته ام كه اعسارم پذيرفته شده و در مرحله بدوي است ايا ميتوان بعد از قطعي شدن حكم بدوي درخواست افزايش اقساط را بدهم و مدت زمان پرداخت را طولاني تر كنم . در دادگاه بدوي . با تشكر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از مدتی اگر دادخواست تعدیل بدهید ممکن است.
می توانید تجدیدنظر خواهی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بلافاصله بعد اعسار قبول نمیشود بگذارید مدتی بگذرد و دادخواست تعدیل بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله و این به مدارک شما و نظر قاضی بستگی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شما باید بعد از پرداخت پیش قسط ، درخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایید تا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تقاضای تعدیل نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله بعد از پرداخت پیش قسط دادخواست تعدیل دهید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام بعد از چند مورد پرداختی میتوانید دادخواست تعدیل تنظیم کنید با توجه به مدارک توضیحات و شرایط مالی شما تصمیم گیری میشود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام،بعد از گذشت مدتی تقاضای تعدیل نمایید‌.