مشاوره حقوقی رایگان - درباره حقوق برابر مالکین ساختمان 4 واحدی بر مشاعات و حکم تجاوز به حقوق مالکین بر مشاعات

با درود، اینجانب مالک یک واحد از 4 واحد آپارتمانی در یک ساختمان 4 واحدی هستم که مالک 3 واحد دیگر آن با ما در طبقه همکف همسایه است، بیش از یکسال است که اقدام به فضایی مانند باشگاه با دیواره های فلزی برای تمرین وزنه برداری (تخته و هالتر و وزنه های سنگین) که سر و صدای آن موجب سلب آسایش ساکنین شده است و همچنین علاوه بر این بخش دیگر حیاط را با دپو مواد غذایی بسته بندی اشغال نموده و بعلاوه با پارک نمودن 3 خودرو به جز به عنوان سهمیه خود به جز خودرو های مستاجرین بالایی مشکلات و گرفتاریهای بیشماری را برای ما به هنگام پارک خودرو و خروج خودرو مواجه هستیم لطفا ما را با ذکر مواد حقوق مورد ذکر مشاعات یاری فرمایید تا بتوانیم در احقاق حقوق خود اقدام نماییم.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، می توانید موضوع را به شهرداری منطقه اطلاع دهید تا در خصوص مستحدثات ایشان در کمیسیون ماده 100 تصمیم گیری به عمل آید، در خصوص مزاحمت های ناشی از باشگاه و حیاط و پارکینگ اگر دارای سند مالکیت می باشید، می توانید در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه تحت دو عنوان مجرمانه ممانعت از حق و مزاحمت از حق شکایت نمایید. با توجه به پیچیدگی های دعاوی ملکی پیشنهاد می شود از خدمات حقوقی وکلای دادگستری بهره ببرید.

یک وکیل

سلام
امکان مشاهده مدارک و اسنادتان و ملاقات حضوری برایتان وجود دارد تا بتوان کمک نمود
در صورت تمایل در پروفایلم پیغام بگذارید