مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل تقسیط

سلام. من چند سال قبل محکوم به پرداخت دیه غیر عمد شدم ماهی 200 هزار تومن میدادم طرف مقابل تعدیل داد شد 600هزار تومن. الان چند ماه که پرداخت نکردم تقریبا دو میلیون شده اما ندارم که پرداخت کنم، الان اگه من تعدیل بزنم تا قطعیت رای جدید باید ماهی 600 تومن رو هم بپردازم؟ اگه ندم برم زندان، تو زندان میتونم اعسار بدم؟ ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بله .درهرزمان ومکان می توانید درخواست اعسار یاتعدیل اقساط راتقدیم نمایید.

پرسشگر :

ممنون از جوابتون . میتونم همزمان هم اعسار بدم (به بدهی جمع شده دیه) و هم تعدیل اقساط؟

یک وکیل

بله تا قطعيت تعديل