مشاوره حقوقی رایگان - قانون کار و بیمه تامین اجتماعی

سلام وقت بخیر قبل از سوال ممنون از فراهم آوردن شرایط طرح سوال حقوقی
یه کارگر کارخانه هستم با 59 سال سن و پس از 26 سال سابقه کار ، کارخانه تعطیل شد
صاحبان کارخانه علاوه بر اینکه سنوات کار ما رو پرداخت نکرده اند با سختی کار هم موافقت نکردند تا بازنشسته شوم و در حال حاضر مدت 7 ماه است بیمه بیکاری میگیرم و عائله مندم و فرزند دانشجو دارم و در مغازه ای روزمزد کار میکنم و منو بیمه نمیکنه و میترسم بازرسین متوجه بشن و حقوق بیمه بیکاریم را قطع کنند
آیا خودم میتوانم بیمه 4 سال مابقی رو واریز کنم و بازنشسته شوم و دیگر از بیمه بیکاری استفاده نکنم
و اگه بخوام با 60 سال بازنشسته بشم چکار کنم
ممنون میشم جوابمو بدین

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلامِ شما شرایط بازنشستگی ازطریق بیمه بیکاری راداریدلذا بیمه بیکاری جزو سوابق شما محسوب وبیمه بیکاری راتا4سال ادامه بدهید30سال شما کامل وبازنشسته می شوید.ونیازی به ادامه وواریز حق بیمه نیست.