مشاوره حقوقی رایگان - آزمایش عدم بارداری برای طلاق

سلام وقت بخیر.من 30 آذر دادگاه طلاق دارم،حق طلاق هم دارم و به جای فرد مقابلم وکیل گرفتم.میخواستم بدونم این آزمایش بارداری رو که میگن باید در پزشکی قانونی گرفت آیا همون روز تو دادگاه به من نامه ای میدن که توسط اون نامه باید مراجعه کنم به پزشکی قانونی و آزمایش رو انجام بدم یا نه قبل از روز 30 آذر، خودم باید به پزشکی قانونی مراجعه کنم و آزمایش رو انجام بدم؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعد از جلسه یا قبل از جلسه(بستگی به نظر دادگاه)امکان دریافت معرفی نامه از شعبه وجوددارد.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام آزمایش عدم بارداری برای محضر طلاق نیاز دارین و به یک پزشک عمومی معمولی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر نیازی به مراجعه به پزشکی قانونی نمی‌باشد
در همان دادگاه طبقه همکف آزمایشگاه دارد که یک آزمایش در چند دقیقه از شما گرفته می‌شود
حتی گاهی هم برای طلاق نیاز به اخذ آزمایش در آنجا نیست