مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ماشین و موتور

سلام خسته نباشید
دوماه پیش در پی تصادفی یک نفر با موتور با سرعت زیاد از پشت به ماشین من برخورد کرد که پاش مجروح شد و بیمارستان رفت بعد افسر اون رو مقصر کرد ولی ان ها قبول نداشتن و رفتن در پی شکایت کردن و کارشناس گرفتن و کارشناس ها هم 50،50 مقصر کرد و دادگاه داریم میخواستم ببینم کی مقصره موتوری هم گواهینامه نداشت و بیمه

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.نداشتن گواهینامه وبیمه طرف مقابل,دلیلی برعدم قصورشما نمی باشد.اگرمقصرنیستید به نظریه هییت کارشناسی اعتراض نمایید.