مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در حین کار

باسلام و عرض ادب
بنده حدود دو سال پیش حین کار ضربه مغزی شدم و از آنجایی که نیروی یکی از مجموعه های پیمانکار زیرمجموعه شهرداری مشغول بکار هستم، برای ایثارگری درخواست دادم که این موضوع در شهرداری رد شد، که طی اعلام مجلس خانواده ایثارگران تبدیل وضعیت به قرارداد رسمی شدن که این پرسش برای من پیش آمده که آیا امکان دارد به جایی طرح شکایت کرد مانند دیوان عدالت که بنده حین کار مصدوم شدم و ایثار کردم و باید من هم همانند بقیه نیروهای دیگر که از ایثارگری پدر تبدیل وضعیت شدن من هم از نعمت تبدیل وضعیت و گرفتن ایثارگری استفاده کنم؟
خواهش میکنم کامل راهنمایی کنید من چی کار کنم و آیا به نتیجه ای خواهد رسید؟
متشکرم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم برای تعلق گرفتن ایثارگری از ارگان‌های مربوطه از جمله بنیاد شهید پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به اداره امور ایثارگران مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست به ارگان مربوطه مراجعه نمایید و از آن طریق شکایت و موضوع را بررسی کنید