مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته چک برگشتی

باسلام اخیرا ابلاغیه ای دریافت کرده ام در خصوص دادخواست فردی که دو فقره چک مربوط به سال 86 در اختیار دارد و خواهان تامین وجه چکها، خسارت تادیه تاخیر و هزینه های دادرسی نموده است این حساب در طول سال های گذشته راکد بوده و موضوع چک ها نیز مربوط به خرید لوازم خانگی توسط یکی از بستگان بنده بوده که چک ها را در اختیار فامیل مورد نظر گذاشتم اما بعد ها به علت مشکلات و رویدادهای زیاد پیگیری چک ها را کلا فراموش کردم و حتی از آن شخص هم جویای باز پرداخت بدهیش نشدم و حالا چند سالی هست که از ایران مهاجرت کرده و به ایشان دسترسی ندارم سوالم اینست آیا محکوم به تامین خواسته خواهم شد یا موضوع پرونده ممکن است شامل مرور زمان شود و پرونده بسته گردد؟با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر چون حقوقی است مشمول مرور زمان نمی شود و قابل دریافت است اما خواهان در قبال تامین خواسته باید مبلغی را به حساب دادگستری واریز کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مستحضر باشید دعاوی حقوقی شامل مرور زمان نیست می‌توانید اقدام نمایید تامین خواسته در بعضی موارد نیاز به پرداخت خسارت احتمالی نیست