مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام. من تو مرخصی بودم که تو فوتبال مچ دستم شکست و بعد از اون که گچ دستم رو باز کردم رفتم پادگان به مرور تاندون انگشت شست همون دست کاملا پاره شد و جراحی کردم و پیوند تاندون انجام دادم.دکتر بهم گفت که یه برگه از کمسیون پزشکی بگیر بیار تا من برات پر کنم که بری برای گرفتن دیه،می خواستم بدون که آیا به من دیه تعلق می گیره، اگه اره حدودا چقدر میشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. میزان دیه بستگی به نظریه پزشکی قانونی دارد.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دیه تعلق می‌کرد درصدش را قاضی و پزشک معین میکنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله به شما دیگه تعلق می‌گیرد اما مبلغ آن مشخص نیست چرا که مبلغ مشخصی ندارد می‌بایست پزشک شما را ویزیت نماید