مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق

با عرض سلام
بندت بمدت یک سال و نیمه که در یک شرکت خصوصی مشغول بکار هستم و شبها هم نگهبانی میدم با توجه به اینکه حق نگهبانی نصف حق اصلی بنده بوده و اعتراضی در این مورد ندارم ولی در طول این یک سال و نیم نه مرخصی بهم دادن نه اجازه دادن ت. ایام خاص مثل شب یلدا جمعه ها روز عید کنار خانواده ام باشم بلکه مبلغی هم طلبکارم الانم میخوام کار نکنم و جایگزین بیارن که بهشون اطلاع دادم ولی متاسفانه علی رغم اینکه به حرف بنده گوش کنن تازه میگن اگه بری اون مبلغ رو هم بهت نمیدیم و در ثانی هم طبق قانون کار کشورمان کار این شرکت کاملا شیمیایی و سرطانزا بوده نه حقوقی درست حسابی میده و نه بیمه شامل سختی کار رو پرداخت کرده بیمه و حقوق یک کارگر ساده رو بهم میدن ایا اگه اقدام کنم میتونم بجایی برسم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق وزارت کار تمام حق و حقوق خود را مطالبه نمایید