مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل سند به دلیل بدهی

سلام سال 1390 یک آپارتمان از نفر خریدم با وکالت محضری که شرکت تعاونی وقت بهم معرفی به محضر داد و معرفی به بانک جهت تقسیط اقساط وام داد(مدارک معرفی رو نگه نداشتم) و تو این مدت در اپارتمان ساکن بودم و خبری نبود، الان بعد از 12 سال که سندهاش اماده شده نفرات تعاونی عوض شده و میگن نفر اول صاحب آپارتمان مبلغ 15 میلیون به تعاونی بدهکاربوده و شما الان تا مبلغ 400 ملیون ندی بهت سند نمیدیم، میگن تورم 15 ملیون 12 سال قبل میشه 400 ملیون، من نفر سوم هستم و نفر قبلی که وکالت به من داده فوت شده الان چکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید بابت مطالبه این وجه به طرفیت ایادی قبلی و نهایتا مالک اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در زمان قرارداد شما تمام مبلغ آن را پرداخت کرده‌اید و فروشنده موظف بوده تمام مبلغ خود را دریافت کرده است می‌توانید به طرفیت ایشان دادخواست بدهید