مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام پرونده تصادف با خودرو درحالت مستی که پرونده به شورا ارجاع داده شده ولی در پرونده جواب تستی نامه ای از بیمارستان هیچی نیست فقط در کروکی قید شده که راننده مست بوده آیا میتوان تبرئه شد و رفع توقیف خودرو را گرفت؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص استفاده از شرب خم پرونده دادسرا ارجاع می‌شود مقررات راهنمایی جای خود را دارد