مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی یا ایثارگری

با عرض سلام،بنده در سال 1380در خدمت سربازی بودم.که لشکری که در آن خدمت میکردم یک پروژه در سمت جهرم شیراز برداشت .عملیات خاک برداری و خط لوله در صعب العبور ترین کوههای جهرم بود بنده و تعدادی از سربازان جهت سرویس کاری دستگاههای راه سازی و خدمات دیگر به آنجا اعزام شدیم.یک بار که مشغول سرویس بودم انگشت سبابه دست چپ آسیب دید که سر انگشت یعنی تا بند دوم استخوانش شکست ومورد عمل جراحی قرار گرفت وعصب آن قطع شد.ومن را به لشکر اصفهان انتقال دادند و معاف از رزم شدم وچیز دیگری به من تعلق نگرفت الان پس از گذشت چندسال با این دست نمیتوانم کاری انجام دهم در صورتی که شغلم رانندگی است قادر به انجام هر کاری با این دست نیستم خیلی درد میگیرد و نمیتوانم کاری انجام دهم .از شما راهنمایی میخواستم که آیا میتوانم برای کارت جانبازی یا ایثارگری اقدام کنم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مدارک تغییر اسم خود را باید ترجمه کنید و به سفارت مربوطه ارسال نمایید. البته اگر پاسپورت برای ویزا ارسال شده باشد ویزا در پاسپورت قبلی الصاق خواهد شد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در فرض سوال مشمول جانبازی نیستید ولی غرامت از بیمه قابل اخذ است. موفق باشید .