مشاوره حقوقی رایگان - امتناع دایی از دادن مدارک هویتی پدربزرگ

با سلام.
مادربزرگم یعنی مادر مادرم تمام حقوق بازنشستگی پدربزرگم را که سالها پیش فوت کرده دریافت می‌کند. اخیرا مادرم طلاق گرفته و می‌خواهد از بیمه و حقوق پدرش یعنی پدربزرگم استفاده کند ولی دایی بنده مدارک هویتی پدربزرگم را به مادرم نمی‌دهد. سوال اینست که مادرم باید چه کار کند و به کجا مراجعه کند؟ مادرم از هیچ جا درآمد و بیمه ای ندارد. آیا می‌تواند بدون مدارک هویتی پدربزرگم اقدام کند؟ اینم بگم دایی و مادربزرگم اهواز زندگی می‌کنند و مادرم کرج زندگی می‌کند و پدربزرگم بازنشسته کشوری بودند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال می توانید موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به اداره بازنشستگی کشوری استان البرز مراجعه و با ارایه شناسنامه خود و طلاقنامه و کد ملی پدر درخواست برقراری نصف حقوق پدر را بدهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به اداره ثبت احوال با در دست داشتن مدارک هویتی تان مراجعه نمایید و بعد از اخذ مارک لازم اقدامات مربوطه را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق ثبت احوال و بیمه پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

جلسه مشاوره حضوری از طریق سایت هماهنگ کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مدارک خود را به اداره بازنشستگی اداره ای که پدر مادرتان در آن جا مشغول خدمت بوده، ببرد و تقاضای خود را مطرح نمایید.