مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساط ماشین پیش فروش

سلام بنده یک خودرو سند در رهن خریدم که سندش در رهن ایران خودرو می باشد که دارای دو عدد چک به فاصله شش و یکسال می‌باشد سوالم این بود آیا میشود زودتر از زمان پرداخت چک ها با ایران خودرو تسویه حساب و سند خودرو را از رهن خارج و به مالکیت خود در آورد؟؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام پرداخت زودهنگام منع قانونی ندارد.بانمایندگی ایران خودرو صحبت کنید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله می توانید زودتراز موعد هم پرداخت کنید باهاشون هماهنگ باشیدواطلاع رسانی کنید