مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه نیابت

سلام شخصی از من بعد یک سال شکایت کرده مبنی بر مزاحمت تلفنی قذف و توهین و اخاذی و شرفی مالی ...دادگاه شهرستان بود پنج روز وقت داشتم من تهرانم لایحه نیابت قضایی از دفاتر حقوقی ارسال کردم باید منتظر پیامک ثنا باشم چند روز طول میکشه برام مشکل پیش نیاد بازپرس درخواست اخطار کرده بود و ارسال.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام مناظر ارسال پرونده به محل سکونت خود باشید. دو هفته بیشتر