مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام من 100 کیلو برنج از شمال با اتوبوس در ترمینال بارنامه کردم برای تهران و بار فرستادم ولی متاسفانه راننده بار را به تعاونی که در بارنامه درج شده بود تحویل نداده و به کیوسک جلوی در ترمینال تحویل داده و رسید هم نگرفته و حال بار من گم شده و کسی هم جوابگو نیست من از شمال از مقصد بار از تعاونی اتوبوس رانی باید شکایت کنم؟ بعنوان خیانت در امانت یا از مبدا؟ چون بارنامه دارم از اتوبوس رانی شمال. ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از مبدا می بایست شکایت خیانت در امانت شود. زیرا با آنها قرارداد دارید