مشاوره حقوقی رایگان - غرامت سربازی

باسلام
بنده سرباز ارتش بودم و در حین خدمت و هنگام رفتن سر پست نگهبانی در چاله ای که در پادگان حفر کرده بودند افتادم و از ناحیه دست راست دچار شکستگی شدم الان بعد از بیش یک سال دست من خوب نشده و بعد از کلی فیزیوتوراپی دستم تقریبه 80 درصد کارایی خود را از دست داده حدود 7ماه است که خدمت سربازیم تمام شده الان دقیقا باید چه کار کنم اگر راهنمایی بکنید متشکر میشوم.
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

بله ارتش باید از عهده خسارت وارده بر بیاد

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، یگان خدمتی مسبب وقوع صدمه یا جرح غیر عمدیست و مسئول پرداخت دیه یا ارش . جهت مطالبه دیه و یا ارش پس از معرفی به پزشکی قانونی توسط مرجع انتظامی یا دادسرای محل وقوع حادثه و جرم می باید در همان دادسرا طرح شکایت نمائید .