مشاوره حقوقی رایگان - قانون کار و بیمه تامین اجتماعی

سلام وقت بخیر قبل از سوال ممنون از فراهم آوردن شرایط طرح سوال حقوقی
یه کارگر کارخانه هستم با 59 سال سن و پس از 26 سال سابقه کار ، کارخانه تعطیل شد
صاحبان کارخانه علاوه بر اینکه سنوات کار ما رو پرداخت نکرده اند با سختی کار هم موافقت نکردند تا بازنشسته شوم و در حال حاضر مدت 7 ماه است بیمه بیکاری میگیرم و عائله مندم و فرزند دانشجو دارم و در مغازه ای روزمزد کار میکنم و منو بیمه نمیکنه و میترسم بازرسین متوجه بشن و حقوق بیمه بیکاریم را قطع کنند
آیا خودم میتوانم بیمه 4 سال مابقی رو واریز کنم و بازنشسته شوم و دیگر از بیمه بیکاری استفاده نکنم
و اگه بخوام با 60 سال بازنشسته بشم چکار کنم
جواب مشاور محترم:
سلامِ شما شرایط بازنشستگی از طریق بیمه بیکاری را دارید لذا بیمه بیکاری جزو سوابق شما محسوب و بیمه بیکاری را تا 4سال ادامه بدهید 30 سال شما کامل و بازنشسته می شوید. و نیازی به ادامه و واریز حق بیمه نیست.
سوال بعدی من و مشکل اصلیم :
حقوق زمان شاغلی من 2/100 بوده ولی الان 1/600 بیمه بیکاری میگیرم اگه با بیمه بیکاری بازنشسته شوم حقوقم خیلی کم میشه
لطفا در این خصوص راهنماییم بکنین

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله متاسفانه همینطور هست.ملاک حق بیمه سنوات آخر هست.بهتره برای دوسال آخر قبل از بازنشستگی شخصا بیمه خودرا از محل کار جدیدی واریز کنین چون در غیر اینصورت با حداقل حقوق بازنشسته خواهید شد