مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی به پرونده تصادف

سلام باعرض خسته نباشید من و خانومم سوار یک سواری تاکسی اینترنتی بودیم جاده لغزنده بود ماشین یک دفعه از جاده خارج شد الان خانومم سه دنده کمرش شکسته پلاتین گذاشتن پزشک قانونی 4ماه طول درمان داده همه مراحل را طی کردیم اما هنوز وقت دادگاه مشخص نشده میخواستم بدونم دادگاه کی به پرونده خانومم را رسیدگی میکنه بعداز طول درمان یا قبلش

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام انجام گرفتن تصادف پرونده در مسیر تحقیقات قرار می‌گیرد پروسه پزشکی قانونی در ابتدا و در انتها مورد بررسی واقع می‌شود