مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام. به فرزند خوانده دختری که اسمش در شناسنامه پدر باشد اما شاهدی در دادگاه به فرزند خوانده بودن او شهادت دهد و فرزند خوانده برای آزمایش DNA هم تفره برود، ارث تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ارث به نسب وازدواج دایم است.چون شما نسبتی قانونی وشرعی با متوفی ندارید به شما ارث نمی رسدواگریقین دارید که فرزند خوانده هستیددریافت ارثیه اشکال شرعی داردمگراینکه وراث راضی باشند .چنانچه متوفی وصیتی ازاموال خود برای شما نموده باشد تا یک سوم اموالش را می تو.انیدببرید.