مشاوره حقوقی رایگان - ارث فرزند خوانده

با سلام. میخواستم بپرسم فرزند خوانده ای که اسمش حدود42سال پیش (سال 59) در شناسنامه سرپرست ثبت شده باشد و در قسمت توضیحات، مطلبی در مورد اینکه وی فرزند خوانده میباشد چیزی نوشته نشده باشد (نه در شناسنامه سرپرست و نه در شناسنامه خودش) مبنی بر اینکه وی فرزند خوانده بوده و نه فرزند واقعی با فوت سرپرست ارث میبرد یا خیر و ما به چه طریق دیگر میتوانیم در دادگاه ثابت کنیم که ‌وی فرزند خوانده است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق آزمایش دی ان ای قابل اثبات است که فرزند واقعی متوفی نبوده است.
در صورت طرح دعوا دادگاه موضوع را به پزشکی قانونی ارجاع میده تا آزمایش دی ان ای اخذ بشه.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،طبق قانون فرزند خوانده ارث نمی برد ولی باید ادعای خود راثابت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا ارث نمی برد . وراث می توانند دعوای نفی نسب مطرح نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فرزندخوانده ارث نمیبرد ولی باید در دادگاه ثابت شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست نفی نسب دهید اصل بر‌این است که فرزند پدر است و ارث میبرد مگر خلافش ثابت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق آزمایش دی ان ای قابل اثبات است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فرزند خوانده ارث نمی برد
می توانید درخواست آزمایش دی ان ای کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ارث خواهد برد مگر اثبات گردد که فرزند خوانده است

شما باید دادخواست نفی نسب مطرح نمایید و با ارایه مستندات و درخواست آزمایش دی ان ای دعوا را اثبات نمایید