مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پرداخت وجه چک

باسلام و احترام
یکی از دوستان اینجانب به موجب یک فقره چک به پرداخت 30میلیون تومان محکوم گردیده که اینجانب به نیابت از ایشان در مورخه دیماه 95 مبلغ 61500000 تومان با تاخیر تادیه به وکیل خواهان دردفتر وکالت ایشان پرداخت و فیش های آن موجود میباشد.
ولی متاسفانه پس از گذشت 8سال مشخص گردیده که وکیل محترم وجه مذکور را به موکلش پرداخت ننموده و چک را نیز به دوست اینجانب تحویل نداده است( لازم به ذکر است که دوست بنده نیز فوت نموده است)
لذا با توجه به مطالب فوق بنده را جهت اقدام قضایی راهنمایی بفرمایید
باتشکر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ورثه می توانند استرداد لاشه چک را مطالبه نمایند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که مدارک مستند جهت تحویل به وکیل داشته باشید می‌توانید شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فیش‌های واریزی جهت اثبات پرداخت مبلغ چک به دادگاه ارائه گردد.